Harpiste Lucia Wisse

  (17)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Klassiek #Pop
  • Klinkt als Licht klassieke harp muziek
  • 31 geverifieerde boekingen

Indicatie €225 - €649

Stuur een persoonlijk bericht naar Harpiste Lucia Wisse

Check beschikbaarheid
Harpiste Lucia Wisse, Klassiek, Pop soloartist

Lucia Wisse begon op 6 jarige leeftijd met harpspelen bij Margot Flipse-Broeders. Na diens overlijden erfde Lucia haar harp (Wurlitzer) omdat zij op dat moment haar meest belovende leerlinge was. Lucia volgde lessen bij Helga Terlouw-van Renesse, Edward Witsenburg en in Brussel bij Susanna Mildonian.
Zij studeerde op het conservatorium in Utrecht bij Emily Boedijn. Zij volgde masterclasses bij grote namen en won prijzen op diversen concoursen. Als soliste trad zij met verschillende orkesten op in binnen- en buitenland.
Lucia soleerde op 17 jarige leeftijd o.a in het fluit/harp concert van W.A Mozart met het Residentie Jeugd orkest in Tjechië ,enkele malen als jong talent met het Morceau de concert van C. Saint-Saëns en Konzert für Harfe van G.F.Händel.
Lucia heeft als doel gesteld de harp te introduceren bij het grote publiek. In 2012 werd haar een CD productie aangeboden die zij zelf mocht invullen. Het werd een "easy listening" CD met korte makkelijk te beluisteren composities. De CD heeft hele goede recensies gekregen en wordt wereldwijd verkocht. Hij is al vaak gedraaid op de Nederlandse en buitenlandse klassieke radio. Ook was Lucia uitgenodigd op de regionale televisie en radiozenders om live te komen spelen.
In december 2014 tekende Lucia een exclusief platen contract bij Centaur Records (Naxos) in de USA. Zij mag 2 solo CDs en een CD met haar violiste maken. De eerste CD (7 sonatines van Naderman) is inmiddels uit en wordt wereldwijd uitgegeven.
In 2015 werd Lucia gevraagd door het Oranje comité om te spelen voor de koning.
Onlangs speelde zij in België op de kerkelijke uitvaart ceremonie van voormalig minister Paul van Gremsbergen Ook werd zij uitgenodigd te spelen tijdens de bijeenkomst van de burgemeesters en secretarissen van Zuid-Holland.
https://www.youtube.com/watch?v=vfWMGOZqEVM
www.harpisteluciawisse.nl

Muziek

My valentine - Lucia (harp)...

Sonatine nr 2. - Naderman

Canon in D - Pachelbel

Foto's

Reviews

Door op 15/10/2018

Het contact met Lucia was fantastisch. Het publiek voelde zij enorm goed aan. Sfeerverhogend en werkelijk een aanvulling op de middag. Mooi en zeer gepast repertoire.

Door op 29/08/2018

Great ceremony musician. Easy to work with and kind person. Highly recommended.

Door op 29/07/2018

Beste Lucia,

Wij willen jou nogmaals hartelijk danken voor de prachtige muziek die jij voor ons en onze gasten hebt gespeeld op onze bruiloft.

Mede dankzij jou is het voor ons een fantastische dag geworden. Onze gasten hebben genoten van je. Ook de kinderen zijn nog steeds onder de indruk dat ze even hebben mogen spelen op jouw harp.

We zijn zeer blij dat we jou hebben gevonden en we zijn zeer tevreden over jou professionaliteit, jouw aanpassingsvermogen en de adviezen die je ons gaf om juiste muziekkeuze te maken.

Wij zullen jou zeker aanbevelen bij iedereen die een ronduit goede harpiste zoekt!

Dank je wel Lucia!
Hartelijke groet van
Sander en Anja.

Contact

Harpiste Lucia Wisse, Klassiek, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lucia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Harpiste Lucia Wisse

Harpiste Lucia Wisse is een solo-artiest uit Den Haag. Harpiste Lucia Wisse maakt vooral muziek in de genres Klassiek & Pop. Harpiste Lucia Wisse heeft sinds de inschrijving op 07/01/2016 in totaal 31 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Harpiste Lucia Wisse klinkt als: Licht klassieke harp muziek. Het repertoire van Harpiste Lucia Wisse bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Harpiste Lucia Wisse krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 17 reviews.

Harpiste Lucia Wisse hanteert een richtprijs van €225 - €649 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.