Gijs

  (4)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Folk #Rock #Akoestisch
  • Klinkt als Eddie Vedder, Doe Maar, Racoon, Bram Vermeulen, Dotan, Bløf, Ben Howard
  • 12 geverifieerde boekingen

Indicatie €300

Stuur een persoonlijk bericht naar Gijs

Check beschikbaarheid
Gijs, Folk, Rock, Akoestisch soloartist

Gijs is onwijs, dat zul je vaker horen. Niet omdat ie niet wijs is, maar vooral vanwege zijn energie, vuur en daadkracht. Al sinds zijn vroege jeugd brengt Gijs vuur aan de man, met zijn karaktervolle stem, met een lekker rauw randje, zijn ongewone snaarrakende gitaarspel en positieve en toch dieper liggende liedjes met een boodschap.

Zijn project “52 songs challenge 2016” waarin hij zijn diversiteit en live-geluid laat zien en horen heeft hem doen beseffen dat dit het moment is om onwijs hard aan de slag te gaan aan zijn eerste solo studio-album.

Verwacht te lachen, dansen en mee te zingen, terwijl je af en toe voor je uit mijmert. Verwacht een show die je even doet vergeten dat je zorgen had. Verwacht Onwijs Gijs met een hartoverlopende bruisende show die je nog dagen met je meedraagt.

Muziek

Gravity Defied

Got To Leave

Moving On

Foto's

Reviews

Door op 17/09/2018

Super enthousiaste sing a song writer. Paste geheel in stijl bij ons foodtruckfestival. Leuk contact vooraf en de liefde voor het vak spatte er van af. Spontane jam sessies met de Barnyard Tea.
Wij zeggen terecht Gijs is Onwijs.

Door op 30/08/2016

Prima Verlopen! naar beide tevredenheid

Door op 05/10/2015

Enkele weken geleden kwam ik via Gigstarter in contact met Gisen. Het contact was meteen prettig en enthousiast. In een telefonisch gesprek legde ik uit dat het optreden ter ere van het afscheid van mijn vriendin zou zijn. De bedoeling was een intiem feestje met vrienden in de tuin. Hapje, drankje en een gezellig vuurtje. Het optreden van Gisen overtrof werkelijk onze verwachtingen. Een mix van covers (Lenny Kravitz, Jason Mraz, Pearl Jam, etc.) en eigen nummers werd ten gehore gebracht met echt een fantastische stem. Het heeft echt indruk op ons gemaakt. Wij zouden Gisen iedereen aanraden die houdt van mooie, intieme, melancholische, maar ook zeker vrolijke liedjes.

Contact

Gijs, Folk, Rock, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Gijs

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Gijs

Gijs is een solo-artiest uit Den Haag. Gijs maakt vooral muziek in de genres Folk, Rock & Akoestisch. Gijs heeft sinds de inschrijving op 19/08/2015 in totaal 12 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Gijs klinkt als: Eddie Vedder, Doe Maar, Racoon, Bram Vermeulen, Dotan, Bløf, Ben Howard. Het repertoire van Gijs bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Gijs krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Gijs hanteert een richtprijs van €300 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.