Anders is het Niet

  (4)
  • Band   /   Doetinchem
  • #Coverband
  • Klinkt als Guus Meeuwis, Kings of Leon, ACDC, Andre Hazes, Robbie Williams, Calvin Harris
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €475 - €1449

Stuur een persoonlijk bericht naar Anders is het Niet

Check beschikbaarheid
Anders is het Niet, Coverband band

De gezelligste band van de Achterhoek!!

“Anders is het Niet” is een feest-, pop, en rockband die inmiddels ruim 7 jaar aan het optreden is. De band bestaat uit 6 ervaren muzikanten, en staat garant voor een avond vol recente muziek, golden oldies, meezingers, medleys, gezelligheid en interactie met het publiek. Kortom, feest gegarandeerd!

“Anders is het Niet” komt dus met een missie naar optredens. Het dak moet er af! Daarnaast wil de band een avondje feesten, betaalbaar houden. De muzikanten zijn namelijk geen van allen broodmuzikanten, maar liefhebbers die zelf ook graag een feestje vieren. Daarnaast houdt de band haar management in eigen hand, en is er een samenwerkingsverband met een vast licht- en geluidsbedrijf. Dit alles maakt dat de band, zalen en feesttenten van 80 tot 1000 man, een volle avond vermaken voor een uiterst concurrerende prijs.

Dus… bent u op zoek naar een avondvullende show, muziek, feest en gezelligheid? Neem dan snel contact met ons op!
Anders is het Niet…

Muziek

live@radioideaal: Golden Ea...

Live@radioideaal: Eye of th...

Live@radioideaal; ABBA Does...

Foto's

Reviews

Door op 19/10/2018

Fantastische band! Wij hebben nog nooit zo'n goed feest gehad. Deze jongens kunnen echt sfeer maken!!! Muzikaal is het dik in orde, het licht en geluid is goed en ook nog eens hele leuke gasten.

Door op 02/05/2018

Wij zijn dik tevreden met hoe alles is gegaan met de band. We hadden eigenlijk zelf te laat nog contact met hun gezocht, maar al onze wensen zijn op het feest in vervulling gegaan. Het was een top feest met een top band wij en onze gasten hebben van jullie genoten.
Groetjes Geert en Annemiek.

Door op 30/04/2018

Leuke enthousiaste band voor een schappelijke prijs. Afspraken worden goed nagekomen, er valt prima met de bandleden te overleggen. Ze stralen uit dat ze plezier beleven aan het optreden, en dat slaat dan vanzelf over naar het publiek. Duidelijk een aanrader!

Contact

Anders is het Niet, Coverband band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wouter

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Anders is het Niet

Anders is het Niet is een band uit Doetinchem. Anders is het Niet speelt muziek in de genres Coverband. Anders is het Niet heeft sinds de inschrijving op 15/03/2018 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Anders is het Niet klinkt als: Guus Meeuwis, Kings of Leon, ACDC, Andre Hazes, Robbie Williams, Calvin Harris . Het repertoire van Anders is het Niet bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Anders is het Niet krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Anders is het Niet hanteert een richtprijs van €475 - €1449 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.