Allround coverband Nightwind

  • Band   /   Helmond
  • #Coverband #Pop
  • Klinkt als Allround top40 coverband

Indicatie €795 - €2499

Stuur een persoonlijk bericht naar Allround coverband Nightwind

Check beschikbaarheid
Allround coverband Nightwind, Coverband, Pop band

Allround coverband en bruiloftsband Nightwind is al jaren één van de meest gevraagde en geboekte bruiloft en allround coverband van Nederland.
De band Nightwind is een echte allround coverband met een zeer breed repertoire die alle gangbare muziekstijlen vertegenwoordigd. Disco, soul, rock, pop, top40 hits maar ook Nederlandstalige muziek en niet te vergeten gezellige dans en feest muziek. Nightwind is 100% pure live muziek en wij bezorgen jullie gegarandeerd een knalfeest om nooit te vergeten!

Coverband Nightwind is in 20 verschillende combinaties te boeken, met of zonder blazers, met of zonder DJ, dus voor elk budget en feest de juiste band. Van een trio tot een XXl groovy partyband incl. blazers met 9 muzikanten en een swingende DJ!

Mail ons jullie budget en wij stellen voor jullie vrijblijvend de ultieme feestband samen.

Muziek

100 % live opname recht van...

100 %live opname recht van ...

100 %live opname recht van ...

Reviews

Allround coverband Nightwind heeft nog geen reviews.

Contact

Allround coverband Nightwind, Coverband, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kees

Gigstarter over Allround coverband Nightwind

Allround coverband Nightwind is een band uit Helmond. Allround coverband Nightwind speelt muziek in de genres Coverband & Pop. Allround coverband Nightwind heeft sinds de inschrijving op 02/02/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Allround coverband Nightwind wordt beïnvloed door bekende namen als Allround top40 coverband. Deze invloeden zijn terug te horen in de live optredens en muziek. Het repertoire van Allround coverband Nightwind bestaat uit alleen covers.

Allround coverband Nightwind hanteert een richtprijs van €795 - €2499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.