The Rivals

  (19)
  • Band   /   Maarssen
  • #Pop #Rock
  • Klinkt als The Police, Golden Earring, Doe Maar, The Beatles etc...
  • 40 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar The Rivals

Check beschikbaarheid
The Rivals, Pop, Rock band

The Rivals

The Rivals deed in het voorjaar van 2016 mee aan de grootste coverbandwedstrijd van de Benelux “The Clash of the Coverbands”. Na de voorronde en finale van Utrecht in de Peppel in Zeist overleefd te hebben speelde de band tijdens de halve finale van regio West-Nederland in de Vorstin in Hilversum. Ondertussen heeft The Rivals er al zo'n 100 op zitten. Van café tot festival en verjaardag tot bedrijfsfeest.

Het grootste deel van het repertoire bestaat uit classic hits van bands als The Police, Golden Earring, The Beatles en Doe Maar. Op het moment is The Rivals bezig met het maken van eigen materiaal waarvan ze enkele songs halverwege dit jaar uitbrengen.

Wie zijn The Rivals?

Vier jonge gasten die classic hits spelen. The Rivals, de band die zonder verder doel ontstond op het podium van het Niftarlake College tijdens de jaarlijkse Talentnight in 2013. De broers Jeffrey en Kevin Sesink Clee samen met één van hun beste vrienden Jan Rademaker hadden geen idee dat het publiek die avond zo enthousiast zou worden door hun optreden. Dankzij dit ene optreden heeft de band tot op heden een kleine honderd optredens gegeven verdeeld over cafés, festivals, theaters en poppodia. Robin van Schaik die zich in de zomer van 2015 aansloot bij de groep bleek het laatste puzzelstukje te zijn.

Muziek

Fluorescent Adolescent (live)

Stil In Mij (live)

Twilight Zone (live)

Foto's

Reviews

Door op 22/10/2017

Onwijs leuke band!
Onze dochter werd 21 jaar, een feest voor jong en oud.
Iedereen heeft ontzettend genoten!
De mannen spelen goed, leuke nummers!
Ze zijn heel bescheiden en enthousiast!
Alles keurig geregeld.
Kortom top!!

Door op 10/09/2017

Contact met de band verliep prima, afspraken zonder problemen nagekomen. Zij speelden bij ons ter gelegenheid 40 jarig bestaan tennisvereniging en wij hebben een topavond gehad. Enthousiaste jongens, goed geluid ondanks niet echt grote ruimte bij ons en swingende muzieknummers van alle jaren die door hen goed gespeeld werden. Iedereen op de dansvloer en het dak ging er nog net niet vanaf. Kortom, wij kunnen ze iedereen aanbevelen, krijg je geen spijt van.

Door op 04/09/2017

De jongens waren ruim op tijd. Het zijn leuke enthousiaste jongens en ze hebben een leuk repertoire. Er zijn heel wat voetjes van de vloer gegaan. Alles bij elkaar een dikke 10, we hebben genoten.

Contact

The Rivals, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeffrey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Rivals

The Rivals is een band uit Maarssen. The Rivals speelt muziek in de genres Pop & Rock. The Rivals heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 40 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Rivals klinkt als: The Police, Golden Earring, Doe Maar, The Beatles etc.... Het repertoire van The Rivals bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Rivals krijgt 4.4 uit 5 sterren op basis van 19 reviews.

The Rivals hanteert een richtprijs van €450 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.