The Rivals

  (24)
  • Band   /   Maarssen
  • #Pop #Rock
  • Klinkt als The Police, The Beatles, Doe Maar, Dire Straits, Golden Earring en nog veel meer!
  • 53 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Rivals

Check beschikbaarheid
The Rivals, Pop, Rock band

De partyband voor ieder feest! The Rivals bestaat uit vier jonge gasten die een feest bouwen met hits van toen. Denk daarbij aan bekende meezingers van The Golden Earring, The Police, The Beatles en Doe Maar. In de afgelopen vijf jaar dat de band actief is heeft de groep ruim 150 keer mogen spelen op verschillende evenementen. Tentfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, bruiloften en festivals.

The Rivals deed in het voorjaar van 2016 mee aan de grootste coverbandwedstrijd van de Benelux “The Clash of the Coverbands”. Na de voorronde en finale van Utrecht in de Peppel in Zeist overleefd te hebben speelde de band tijdens de halve finale van regio West-Nederland in de Vorstin in Hilversum.

Een greep uit het repertoire:
- Message In A Bottle, The Police
- Narcotic, Liquido
- I Want You To Want Me, Cheap Trick
- Radar Love, Golden Earring
- Sultans Of Swing, Dire Straits
- Stil In Mij, Van Dik Hout
- Help!, The Beatles
- Johnny B. Goode, Chuck Berry

Muziek

Twilight Zone (live)

Stil In Mij (live)

Fluorescent Adolescent (live)

Reviews

Door op 20/08/2018

Ik verwachte niet zo veel van het optreden aangezien het het zoveelste bandje was wat op de camping kwam optreden. Maar het optreden was echt super. Echt genoten. Heerlijke sfeer en het hele terras zat vol. De dag erna spraken ze er ook nog steeds over. Van mij mogen jullie zeker nog een keer terugkomen. Of ik kom wel naar jullie toe! De leden van de band zijn ook super aardig en supergezellig:)

Door op 13/08/2018

Het was een last minute optreden, wat het voor ons op de camping erg leuk maakte. Ik vond dat de band goed inspeelde op de locatie (de kantine is niet echt gemaakt voor bandjes) en op het publiek. Het was erg intiem, maar erg leuk! Zeker voor herhaling vatbaar 👍🏻

Door op 01/07/2018

Ik ben gewoon echt Fan!! Ze hebben de avond heerlijk gevuld.. ons eigen nummer super akoestisch neergezet en geïmproviseerd wanneer dit gevraagd werd.. een echte aanrader! Het enthousiasme spat er vanaf.. een genot om naar te kijken en luisteren! Thanks voor de top avond!

Optredens van The Rivals

Contact

The Rivals, Pop, Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Jeffrey

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Rivals

The Rivals is een band uit Maarssen. The Rivals speelt muziek in de genres Pop & Rock. The Rivals heeft sinds de inschrijving op 13/07/2015 in totaal 53 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Rivals klinkt als: The Police, The Beatles, Doe Maar, Dire Straits, Golden Earring en nog veel meer!. Het repertoire van The Rivals bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: The Rivals krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 24 reviews.

The Rivals hanteert een richtprijs van €550 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.