The Red 1

  (6)
  • DJ   /   Amersfoort
  • #Allround #Techno #House
  • Klinkt als Techno, House, Dance, Club, Top 40 & Nederlandstalige rap
  • 8 geverifieerde boekingen

Indicatie €50 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar The Red 1

Check beschikbaarheid
The Red 1, Allround, Techno, House dj

Hey!
Ik zal me even voorstellen mijn naam is Ben Krijger ook bekend als The Red 1. Ik ben rond me 11e begonnen met DJ'en en doe het nog steeds met volle passie.

Door de jaren heen heb ik veel verschillenden stijlen leren kennen, dus variatie is zeker aanwezig.
Als je mij eenmaal geboekt hebt ga ik meteen aan de slag: Ik neem contact met je op zodat we kunnen overleggen over de prijs, plek, datum en genre. Daarnaast draai ik ook nummers op verzoek.
​Op de dag van het feest kom ik ruim op tijd aan en ga ik al mijn spullen installeren (je kan mij boeken in of exclusief apparatuur).

Dus... Heb je een feest gepland en mis je nog een DJ voor de muziek twijfel dan niet en neem contact met mij op!

Muziek

Techno mix #1 - The Red 1

EDM mix #1 - The Red 1

Allround mix #1 - The Red 1

Reviews

Door op 10/02/2019

Mede dankzij The Red1 heeft mijn dochter een topfeest gehad. Een zeer flexibele DJ die zich heel goed weet aan te passen naar ieders wens en smaak. Een aanrader!

Door op 12/07/2018

Het contact met DJ The Red 1 verliep goed. Hij reageerde meteen en dacht mee in de wensen van de klant. Op het evenement zelf verliep het ook allemaal zoals gewenst. De DJ had goed in de gaten welke muziek hij wel of niet kon draaien. Bedankt voor de prettige samenwerking.

Door op 24/06/2018

DJ The Red 1 heeft nu twee keer naar tevredenheid de muziek tijdens ons dansfeest verzorgt. Hij neemt zijn eigen muziekinstallatie mee en regelt zelf de opbouw ervan, komt afspraken na, zorgt ervoor dat er altijd mensen op de dansvloer staan te swingen en staat ook open voor verzoeknummers tussendoor. Kortom, het is heel prettig en leuk de samenwerking en met The Red 1 wordt het een top feest!

Contact

The Red 1, Allround, Techno, House dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ben

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over The Red 1

The Red 1 is een DJ uit Amersfoort. The Red 1 draait muziek in de stijlen Allround, Techno & House. The Red 1 heeft sinds de inschrijving op 28/07/2017 in totaal 8 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van The Red 1 klinkt als: Techno, House, Dance, Club, Top 40 & Nederlandstalige rap. Het repertoire van The Red 1 bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: The Red 1 krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

The Red 1 hanteert een richtprijs van €50 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.