Tenui

  (3)
  • Soloartiest   /   Lochem
  • #Easy Listening #Singer-songwriter #Akoestisch
  • Klinkt als Singer Songwriter / *Reload Sessions London 2017* *TOP TSG 2016* ⠀⠀ Ed Sheeran, Jason Mraz, Jack Johnson, John Mayer, Tenui, Chef' Special, Cody Simpson, JP Cooper, James Bay
  • 6 geverifieerde boekingen

Indicatie €140 - €600

Stuur een persoonlijk bericht naar Tenui

Check beschikbaarheid
Tenui, Easy Listening, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

RELOAD SESSIONS London 2017 , TOP TSG 2016

Tenui (geboren 24 januari 1997) is een singer-songwriter en muzikant. Hij werd geboren in Deventer - Nederland en op de leeftijd van 4 jaar verhuisde hij naar Bali - Indonesië waar hij opgroeide. Na zijn studie op een Britse internationale school in Bali tot zijn 14e, verhuisde hij terug naar Nederland om daar verder te studeren en een carrière in de muziek na te streven.

Tenui werd geboren met een passie voor muziek, door het kijken van muziekfilms en concerten op jonge leeftijd, het luisteren naar en genieten van alle soorten muziek, meezingen en drummen op alles wat hij kon vinden, was het zeker dat hij zou opgroeien tot een muzikant. Wonend in Indonesië was hij 3 talig opgevoed (Engels, Nederlands en Indonesisch) en bracht hij zijn tijd door met zijn studie, surfen, het doen van allerlei verschillende sporten en natuurlijk zingen en het leren van gitaar en drums te spelen.

Op de leeftijd van 14 was hij er zeker van dat hij zijn dromen wou volgen om een muzikant te worden, daarom ging hij terug naar Nederland, waar hij zijn dromen kon voortzetten en ging naar een school waar hij een artiestenopleiding kon volgen.

Terug in Nederland besloot hij op zijn 15e, even als het volgen van de artiestenopleiding om ook een intensief 1 jarig durende studie te volgen om een gecertificeerde producer en audio-technicus te worden. Hij werd 1 van de jongste gecertificeerde producers en technici op 16 jarige leeftijd.

Tenui treed zo vaak mogelijk op en vecht zich naar de top, hij probeert zijn dromen te volgen en zal nooit opgeven.

Muziek

You and Me Demo Preview

It's You

The Fall

Reviews

Door op 24/07/2017

Tenui heeft prachtig gezongen en gespeeld op onze 'surprise wedding' op het strand. Mijn zus heeft ook 1 nummer samen met Tenui gezongen en Tenui heeft tijd genomen om een paar weken van tevoren samen met haar te oefenen. Ik heb Tenui ervaren als een lieve, geduldige, sympathieke en professionele artiest. Wij hadden, mede door Tenui een hele mooie dag gehad!

Door op 08/05/2017

Uitstekende performen. Tenui kwam zelfverzekerd over met een leuk optreden, diverse covers afgewisseld met eigen mummers. Een ware traktatie voor het luisterend publiek!

Door op 06/11/2016

We zijn super tevreden over het optreden van Tenui. Hij bracht er de juiste sfeer in en zijn zang en gitaarspel werd zeer goed ontvangen en gewaardeerd door het publiek! Kortom: een top optreden en we zijn blij dat we hem hebben geboekt!

Contact

Tenui, Easy Listening, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Tenui

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Tenui

Tenui is een solo-artiest uit Lochem. Tenui maakt vooral muziek in de genres Easy Listening, Singer-songwriter & Akoestisch. Tenui heeft sinds de inschrijving op 30/09/2016 in totaal 6 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Tenui klinkt als: Singer Songwriter / *Reload Sessions London 2017* *TOP TSG 2016* ⠀⠀ Ed Sheeran, Jason Mraz, Jack Johnson, John Mayer, Tenui, Chef' Special, Cody Simpson, JP Cooper, James Bay. Het repertoire van Tenui bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Tenui krijgt 4.7 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Tenui hanteert een richtprijs van €140 - €600 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.