SILVER POCKETS FULL

  • Band   /   Vlaardingen
  • #Indie Rock #Soul #Pop
  • Klinkt als Jayhawks, Bruce Springsteen, Counting Crows, CSNY

Indicatie €150 - €800

Stuur een persoonlijk bericht naar SILVER POCKETS FULL

Check beschikbaarheid
SILVER POCKETS FULL, Indie Rock, Soul, Pop band

Silver Pockets Full tourt sinds april 2016 met hun album ‘Where We’re Coming From’ langs podia, festivals, radioshows en huiskamers. De band wordt als ‘soulfull, catchy en feel-good’ beschreven en in de pers vergeleken met Springsteen, Jayhawks en Counting Crows. De shows van Silver Pockets Full barsten van de positiviteit en energie, waarbij de band live de tijd neemt om hun songs uit te bouwen. Silver Pockets Full is een doordenderende trein die je niet wil missen!

Muziek

HEAVY KIND OF SOUL

LIFE IS GOOD

FOOL FOR YOU

Reviews

SILVER POCKETS FULL heeft nog geen reviews.

Contact

SILVER POCKETS FULL, Indie Rock, Soul, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Edwin

Gigstarter over SILVER POCKETS FULL

SILVER POCKETS FULL is een band uit Vlaardingen. SILVER POCKETS FULL speelt muziek in de genres Indie Rock, Soul & Pop. SILVER POCKETS FULL heeft sinds de inschrijving op 04/12/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SILVER POCKETS FULL klinkt als: Jayhawks, Bruce Springsteen, Counting Crows, CSNY. Het repertoire van SILVER POCKETS FULL bestaat uit alleen eigen werk.

SILVER POCKETS FULL hanteert een richtprijs van €150 - €800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.