SCHEEPSKAMEEL

  (3)

Indicatie €500 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar SCHEEPSKAMEEL

Check beschikbaarheid
SCHEEPSKAMEEL, Balkan, Wereldmuziek, Gipsy band

Koppige NoordzeeBalkan

Scheepskameel is een vijfkoppige Nederlandstalige Balkanband en is regelmatig te vinden op zomerse buitenfestivals, in muziekcafe's, concertzalen en andersoortige podia.

SCHEEPSKAMEEL mixt opzwepende Balkanmuziek met tranentrekkende Roma-traditionals en moddervette ritmes. Zij bezingen de liefde (en de vaak schrijnende onmogelijkheid ervan) en de drank.
De combinatie van uitheemse muziek en oer-Hollandse tekst maakt het tot een feestelijk, aanstekelijk en dansbaar geheel dat zich het beste laat omschrijven als 'NoordzeeBalkan'  

Deblesj! (Proost)

Bandleden:

David van Aalderen (zang, multi-instrumentalist) is allround muzikant. Hij componeerde en produceerde muziek voor o.a Thieu Boermans, Scapino Ballet, Connie Janssen Danst, DansWerkPlaats Amsterdam en Arie de Mol. Hij was muzikant bij het Volksoperahuis, Els Inc. en Cirque Magnifique.

Janneke Franke (zang, viool, liedteksten) is werkzaam als theatermaker en muzikant.
Ze werkte o.a voor Theater Artemis, The Lunatics, De Bloeiende Maagden en Intorno Opera. Ze speelde op festivals als Oerol, Internationaal Gipsyfestival, Singapore Arts Festival en Theaterfestival Boulevard.

Koen de Gans (saxofoon) richt zich vooral op Oost-Europese muziekstijlen en speelde bij verschillende formaties (oa Gospodar, Waarschuwing voor de Scheepvaart). Hij trad op in Engeland, Duitsland, Zwitserland, Armenie, Bulgarije, Rusland en USA.

Kim Soepnel (contrabas) is klassiek geschoold contrabassiste. Ze speelde de monoloog 'de CONTRABAS' van Patrick Süskind, werkte met oa Maarten van Roozendaal, Het Volksoperahuis, Lucretia van der Vloot, Theatergroep Flint en componeerde muziek bij de Vaginamonologen

Erik Stout (slagwerk) is van oudsher een rocker. Door diverse bands en artiesten werd hij ingehuurd voor opname- of live werkzaamheden. Hij speelde oa met de Belgische band Iron Mask, en tourde met de Nederlandse rockband Vengeance.

Muziek

Gunfactor

Ziek van liefde

Lekker Melodietje

Reviews

Door op 18/09/2017

Fantastisch! Sympathieke muzikanten. Zeer geslaagd. Jammer dat het voorbij is.

Door op 16/02/2017

Scheepskameel was nog maar net ontstaan en speelden verspreid over de zomer van 2016 drie keer op op de locatie van theatergezelschap Vis a Vis. Ze spelen lekkere swingende balkan-achtige muziek, publiek danste er graag op. Muziek gemaakt en gespeeld vanuit het hart : warm, aanstekelijk en je wilt er graag bij zijn. Dat laaste is niet zo moeilijk : gewoon boeken en je hebt een top avond.

Door op 12/02/2017

Scheepskameel is een vrolijke bende van straatmuzikanten en circusartiesten. Ze spelen met volle overgave hun eigen opzwepende NL-talige balkanliedjes. De communicatie vooraf en tijdens het optreden verliep prettig en de muzikanten zijn bijzonder vriendelijk.

Optredens van SCHEEPSKAMEEL

Meer optredens

Contact

SCHEEPSKAMEEL, Balkan, Wereldmuziek, Gipsy band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - David

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over SCHEEPSKAMEEL

SCHEEPSKAMEEL is een band uit Utrecht. SCHEEPSKAMEEL speelt muziek in de genres Balkan, Wereldmuziek & Gipsy. SCHEEPSKAMEEL heeft sinds de inschrijving op 29/11/2016 in totaal 3 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van SCHEEPSKAMEEL klinkt als: Scheepskameel, Goran bregovic. Het repertoire van SCHEEPSKAMEEL bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: SCHEEPSKAMEEL krijgt 4.3 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

SCHEEPSKAMEEL hanteert een richtprijs van €500 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.