Roy Oostweegel

  (3)
  • Soloartiest   /   Lelystad
  • #Rock #Disco #Pop
  • Klinkt als klinkt als...tja.. als Roy
  • 5 geverifieerde boekingen

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Roy Oostweegel

Check beschikbaarheid
Roy Oostweegel, Rock, Disco, Pop soloartist

Muziek en Roy zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al van kinds af aan zit zingen in het bloed en na een schoolband en diverse projecten ben ik de band MOO! begonnen in 2012. Na vier leuke jaren was het tijd om voor mezelf te beginnen. Met een uniek concept! Een uniek concept, want vanaf nu kunt u uw eigen feestje samenstellen met muziek die u leuk vindt. Dat betekent vanaf het eerste nummer gegarandeerd een succes!

Regelmatig heb ik artiesten zien optreden maar wat ik altijd merk is dat artiesten graag nummers doen die zij leuk vinden. Maar wat nu als we het eens omdraaien? In mijn beleving dient het juist te moeten zijn: “Wie betaalt, bepaalt”.

Daarom kunt u bij mij kiezen welke liedjes ik voor u ga zingen. Dat doen we niet op de avond zelf, maar ik kom graag van tevoren bij u langs om het door te spreken. Samen stellen we een lijst vast van 20 nummers. Dan kies ik er zelf nog 3 uit die ik zou vinden passen in het thema en ik ontvang graag dat ene speciale nummer van u. Mocht dit nummer bijvoorbeeld op basis van een dames stem zijn, dan zal ik het “ombouwen” maar wel met het idee zo dicht mogelijk het origineel te benaderen.

Kortom, voor elke gelegenheid is er een mogelijkheid!

Muziek

Artifest 2015

Verjaardag Jolanda

Verjaardag

Reviews

Door op 17/06/2017

Dit was ongelooflijk. Normaal sluiten we rond 02:00 op een vrijdag, nu gingen om 04:00 pas de lichten aan. Wat een feest en wat een entertainer. Van begin tot einde zat de sfeer er super goed in. Roy staat garant voor feest! Tot snel weer kerel!

Door op 11/06/2017

Het was weer groot feest. Iedereen heerlijk gedanst en meegezongen. Een aanrader voor je feest deze jongen.

Door op 29/05/2017

Door de extreme warmte hadden een hoop teams afgezegd waardoor er een stuk minder mensen aanwezig waren dan vooraf ingeschat. We wilde de feestavond afblazen maar Roy verzekerde ons dat hij er alsnog een feestje van kon maken. En dat is zeker gelukt! Hij staat bij ons alweer op de planning voor een volgend evenement.

Contact

Roy Oostweegel, Rock, Disco, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Roy

Gigstarter over Roy Oostweegel

Roy Oostweegel is een solo-artiest uit Lelystad. Roy Oostweegel maakt vooral muziek in de genres Rock, Pop & Disco. Roy Oostweegel heeft sinds de inschrijving op 09/01/2017 in totaal 5 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Roy Oostweegel klinkt als: klinkt als...tja.. als Roy . Het repertoire van Roy Oostweegel bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Roy Oostweegel krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Roy Oostweegel hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.