Ron Lindeman

Indicatie €150 - €400

Stuur een persoonlijk bericht naar Ron Lindeman

Check beschikbaarheid
Ron Lindeman, Akoestisch, Easy Listening, Singer-songwriter soloartist

Mijn naam is Ron Lindeman. Ik ben een singer songwriter en ik schrijf en speel mijn eigen liedjes. Ik hou van melodieuze muziek en van poëtische teksten over liefde en het leven. Maar ik schijf ook liedjes met sociaal bewogen teksten bijvoorbeeld over oorlogskinderen of over een 11 jarig meisje wat is vermoord. Ik hou van lange noten waarin ik met mijn stem mijn emoties goed in kwijt kan. Ik heb recent een CD uitgebracht met melodieuze Engelstalige liedjes die gaan over liefde en het leven zelf. Het zijn in feite kleine verhaaltjes in de vorm van een liedje en ik heb de CD ook Ron Lindeman The Story Songs genoemd. De basis van alle liedjes zijn akoestische melodieën en mijn stem. Samen met arrangeur Ferry Dinkelaar van de Mediasaloon Studio in Zeewolde heb ik aan de orkestrale arrangementen gewerkt. De arrangementen zijn trouwens door Ferry Dinkelaar geschreven.Het zijn mijn eigen persoonlijke liedjes geworden die mijn eigen persoonlijke visie op liefde en leven vertolken in een muzikaal jasje gegoten. De CD is o.a. verkrijgbaar via iTunes: https://itunes.apple.com/album/id1075430575?ls=1&app=itunes
Of via Bol.com: www.bol.com/nl/p/ron-lindeman-the-story-songs/9200000031638860/
Liefde is altijd een dankbaar onderwerp om liedjes over te schijven. Liefde is wat de wereld laat draaien en doorgaan. Niet het geld en niet de macht en niet de hebzucht maar liefde. Zonder liefde kunnen mensen niet bestaan en zijn er geen relaties tussen mensen mogelijk. Liefde is onbetaalbaar en laat zich niet in waarde uitdrukken. Je hebt het en voelt het in je hart en ziel. Over de liefde tussen mensen kun je duizenden liedjes schrijven. De kunst is om een melodie en tekst over liefde tot een balans, een eenheid te weven. En om het gewoon mooi of juist simpel leuk te laten klinken.
Zonder liefdesliedjes zou het leven ook maar saai zijn. En ik heb ook liefdesliedjes , liedjes over liefde aan het album toegevoegd. Ook soms met mooie orkestrale arrangementen maar ook soms gewoon met orgel, piano, bas, drums , en elektrische gitaren. Ik hoop dat jullie het mooi vinden.
Ik ben ook een kunstschilder en ik schilder portretten en vrije schilderijen met acrylverf of olieverf op linnen alhoewel ik net zo goed een schildering op een gitaar maak. Ik maak ook muurschilderingen in kamers met acrylverf.
Ik heb een eigen productiebedrijfje genaamd Purple Melody Productions.
Ik heb ook een eigen radioprogramma genaamd Musicmagic wat ik wekelijks maak voor Omroep Almere en ik organiseer het Almere Singer songwriter Event in Backstage Almere en de Open Mic Night in de venue Café op 2 in Almere.

Muziek

Ron Lindeman People in the ...

Ron Lindeman The road to pa...

Ron Lindeman War child sol...

Reviews

Ron Lindeman heeft nog geen reviews.

Contact

Ron Lindeman, Akoestisch, Easy Listening, Singer-songwriter soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Ron

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Ron Lindeman

Ron Lindeman is een solo-artiest uit Almere. Ron Lindeman maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Easy Listening & Singer-songwriter. Ron Lindeman heeft sinds de inschrijving op 10/03/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Ron Lindeman klinkt als: Singer songwriter muziek, easy listening songs, pop folk rock songs. Het repertoire van Ron Lindeman bestaat uit covers en eigen werk.

Ron Lindeman hanteert een richtprijs van €150 - €400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.