Remedy

  • Band   /   Rotterdam
  • #Pop #Nederpop #Akoestisch
  • Klinkt als Krezip, zangduo, Adele, Dua Lipa, Anouk, Ed Sheeran, Motown, Maan

Indicatie €450 - €660

Stuur een persoonlijk bericht naar Remedy

Check beschikbaarheid
Remedy, Pop, Nederpop, Akoestisch band

Soraya Oosterbaan en Wendy van der Torre vormen het zangduo Remedy. Zij kennen elkaar nu 8 jaar en hebben al veel ervaring op muziekgebied. In december 2015 is Remedy gevormd.
De meiden waren eenmalig te zien als de talenten van Berget Lewis in haar theatertour en zijn uitgenodigd door Team Berget om mee te gaan naar RTL Late Night, waar zij kort wat hebben mogen zingen.

In 2017 heeft Remedy meegedaan met the blind auditions van The Voice of Holland seizoen 8. Dit was een bijzondere ervaring.

Ze zijn zeer actief op Facebook, Instagram en YouTube. Zij posten regelmatig zangvideo's, samenwerkingen met andere muzikanten, foto's en vlogs waarin ze je meenemen op hun muzikale avontuur.

Remedy zingt in de genres pop, soul, funk en nederpop.

Remedy is te boeken voor al uw feesten, partijen of speciale gelegenheden. Boeken kan via het contactformulier op de website (www.remedy2.nl) of via Gigstarter.

Muziek

Remedy - Nederlandse Mash Up

Remedy - Runnin

Remedy - Vrouwenharten

Reviews

Remedy heeft nog geen reviews.

Contact

Remedy, Pop, Nederpop, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Wendy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Remedy

Remedy is een band uit Rotterdam. Remedy speelt muziek in de genres Pop, Nederpop & Akoestisch. Remedy heeft sinds de inschrijving op 15/02/2018 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Remedy klinkt als: Krezip, zangduo, Adele, Dua Lipa, Anouk, Ed Sheeran, Motown, Maan. Het repertoire van Remedy bestaat uit covers en eigen werk.

Remedy hanteert een richtprijs van €450 - €660 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.