Contestant - Artist of the Year 2018

Stem op deze artiest!

We use Facebook authentication to identify unique voters. We will only use your email address once to invite you for the live final.

Raoul Michel

  (4)

Indicatie €175 - €499

Stuur een persoonlijk bericht naar Raoul Michel

Check beschikbaarheid
Raoul Michel, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Raoul Michel begon ooit als gitarist, maar uiteindelijk nam de drang om eigen liedjes te schrijven de overhand en raakte hij verslaafd aan songwriting.
Met voorbeelden als Damien Rice, John Mayer en Jimi Hendrix, heeft Raoul een repertoire opgebouwd, waarin hij zich uitleeft op de gitaar en zingt vanuit z’n hart.

Muziek

Raoul Michel - Geef 't Een ...

Raoul Michel - San Fransisc...

Raoul Michel - Mama Break I...

Foto's

Reviews

Door op 10/04/2018

Raoul gaf een heel goed optreden tijdens het Gigstarter Café. Hij wisselt zijn eigen sterke nummers af met mooie covers. Een rasartiest die we iedereen kunnen aanraden voor zijn of haar event!

Door op 16/02/2018

Raoul was geweldig! een enorm goede zanger, mede dankzij Raoul is het een geweldige avond geworden!

Door op 26/07/2017

Raoul Michel was een verrassing voor mijn partner en het dinerende gezelschap en kwam al spelend vanaf het terras de kamer in. Overrompelend mooi effect!
Raoul Michel ruim vantevoren geboekt, soepel contact via whatsapp en telefoon, zijn soundcloud en youtube video's gaven al snel de doorslag hem te kiezen - fantastisch gitaarspel bij zijn sound, zowel subtiel als zaalvullend gecombineerd met zijn stem een aanrader. Hij speelde 30 a 40 minuten eigen werk, subtiele ontroerende nummers en groots uitpakkende. Engels- als enkele Nederlandstalige nummers, mooi te zien dat hij ook zelf genoot van zijn optreden, de interactie met het publiek was top. Na het optreden was er nog een leuk gesprek met onze gasten, wat mij betreft helemaal geslaagd, zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Contact

Raoul Michel, Akoestisch, Singer-songwriter, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Raoul

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Raoul Michel

Raoul Michel is een solo-artiest uit Haarlem. Raoul Michel maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Singer-songwriter & Pop. Raoul Michel heeft sinds de inschrijving op 23/12/2016 in totaal 4 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Raoul Michel klinkt als: John Mayer, Nielson, Damien Rice, Jimi Hendrix. Het repertoire van Raoul Michel bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Raoul Michel krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van 4 reviews.

Raoul Michel hanteert een richtprijs van €175 - €499 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.