Promise

  (9)
  • Band   /   Arnhem, Apeldoorn
  • #Blues #Soul #Pop
  • Klinkt als Elvis Presley, Michael Jackson, Eric clapton, James Brown, Venice
  • 13 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Promise

Check beschikbaarheid
Promise, Blues, Soul, Pop band

Chris, Pim en Maylissa Row zijn drie zeer getalenteerde artiesten. Met ze drieën verzorgen ze een zeer gevarieerde set met zowel swingende soul nummers en belade ballads. Ook doorleefde bluesjes en het Nederlandstalige lied wordt niet geschuwd. Kortom een avond met voor ieder wat wils.

Muziek

Soulshine

Always

It's a man's World

Reviews

Door op 23/11/2017

Fantastische band. Brachten enorm veel sfeer op de verkiezingsavond van Westerwolde. Goede muzikanten, sympathiek drietal. Aanrader!

Door op 05/11/2017

Het was echt een muzikaal cadeautje deze fantastische band in dit huiskamerconcert. De interactie met het publiek was geweldig en de warme uitstraling van de band was heerlijk. Kortom een topoptreden van een top band. Bedankt!

Door op 17/07/2017

Fantastische band! Getalenteerde muzikanten en steengoed zanger en zangeres met een breed repertoire van soul, jazz, blues en country. De communicatie liep prima, de afspraken werden nagekomen - professioneel en speels. Kortom Promise biedt alles wat je nodig hebt om je feest heel bijzonder te maken.

Contact

Promise, Blues, Soul, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Promise

Promise is een band uit Arnhem, Apeldoorn. Promise speelt muziek in de genres Blues, Pop & Soul. Promise heeft sinds de inschrijving op 08/06/2015 in totaal 13 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Promise klinkt als: Elvis Presley, Michael Jackson, Eric clapton, James Brown, Venice. Het repertoire van Promise bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Promise krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Promise hanteert een richtprijs van €550 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.