Promise

  (11)
  • Band   /   Arnhem, Apeldoorn
  • #Coverband #Soul #Pop
  • Klinkt als Elvis Presley, Michael Jackson, James Brown, John denver, The Beatles, Billy Joel
  • 17 geverifieerde boekingen

Indicatie €450 - €950

Stuur een persoonlijk bericht naar Promise

Check beschikbaarheid
Promise, Coverband, Soul, Pop band

Chris, Pim en Maylissa Row zijn drie zeer getalenteerde artiesten. Met ze drieën verzorgen ze een zeer gevarieerde set met zowel swingende soul nummers en belade ballads. Ook doorleefde bluesjes en het Nederlandstalige lied wordt niet geschuwd. Kortom een avond met voor ieder wat wils.

Muziek

Soulshine

Always

It's a man's World

Foto's

Reviews

Door op 27/05/2018

Top band! Contact was goed en duidelijk, alles netjes opgebouwd en mooi op tijd begonnen met spelen. Ze hebben onze avond gemaakt met mooie soul/pop muziek en leuke improvisaties 😉

Door op 22/01/2018

Vanaf de eerste telefonische kennismaking was het contact vriendelijk en positief. Geen moeite was teveel. De gemaakte afspraak werd stipt nagekomen, en de band arriveerde ruim op tijd. Het optreden zelf was groots: professioneel, pakkend, veelzijdig, en zowel vocaal als instrumentaal perfect. Ook de pauzemuziek werd probleemloos ingevuld. Toen ook speciaal voor mij nog een nummer van The Eagles werd gespeeld, kon mijn verjaardagsfeest niet meer stuk. Promise is een absolute aanrader!

Door op 23/11/2017

Fantastische band. Brachten enorm veel sfeer op de verkiezingsavond van Westerwolde. Goede muzikanten, sympathiek drietal. Aanrader!

Contact

Promise, Coverband, Soul, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Promise

Promise is een band uit Arnhem, Apeldoorn. Promise speelt muziek in de genres Coverband, Soul & Pop. Promise heeft sinds de inschrijving op 08/06/2015 in totaal 17 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Promise klinkt als: Elvis Presley, Michael Jackson, James Brown, John denver, The Beatles, Billy Joel. Het repertoire van Promise bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Promise krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 11 reviews.

Promise hanteert een richtprijs van €450 - €950 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.