Promise

  (7)
  • Band   /   Arnhem, Apeldoorn
  • #Pop #Soul #Blues
  • Klinkt als Elvis Presley, Michael Jackson, Eric clapton, James Brown, Venice
  • 11 geverifieerde boekingen

Indicatie €550 - €850

Stuur een persoonlijk bericht naar Promise

Check beschikbaarheid
Promise, Pop, Soul, Blues band

Chris, Pim en Maylissa Row zijn drie zeer getalenteerde artiesten. Met ze drieën verzorgen ze een zeer gevarieerde set met zowel swingende soul nummers en belade ballads. Ook doorleefde bluesjes en het Nederlandstalige lied wordt niet geschuwd. Kortom een avond met voor ieder wat wils.

Muziek

Soulshine

Always

It's a man's World

Reviews

Door op 17/07/2017

Fantastische band! Getalenteerde muzikanten en steengoed zanger en zangeres met een breed repertoire van soul, jazz, blues en country. De communicatie liep prima, de afspraken werden nagekomen - professioneel en speels. Kortom Promise biedt alles wat je nodig hebt om je feest heel bijzonder te maken.

Door op 20/06/2017

Bandleden waren ruim op tijd. Contacten goed en snel. Alles daardoor ruim op tijd geïnstalleerd en kon zonder enige zorg het feest starten. Het is en blijft toch een beetje een gok om een volslagen voor jou onbekende band je feest toe te vertrouwen. Het pakte echter meer dan uitstekend uit. De sfeer zat er als snel goed in, de band paste zich prima aan aan de gasten. Muziek was geweldig en we hebben vele, vele complimenten gehad die bij deze naar de band zelf gaan. Mede door hun optreden was het feest een groot succes. Wij kijken dan ook met meer dan genoegen terug op het optreden en kunnen de band bij eenieder aanbevelen.

Door op 06/03/2017

In 1 woord fantastisch!!
Op moment dat de band Promise begon was het gelijk feest!
Supermooie gezellige geweldige band. Een aanrader voor een superfeest. Op dd. 3-3-17 heeft Promise tijdens onze bruiloft diner gespeeld. Zelfs is er gedanst voor tijdens een diner heel uniek en gezellig. Elke gast heeft een compliment gegeven over de band, dat zegt al genoeg.
Ga zo door Promise! Raden het iedereen aan.

Mvg johan en Marieke

Contact

Promise, Pop, Soul, Blues band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Chris

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Promise

Promise is een band uit Arnhem, Apeldoorn. Promise speelt muziek in de genres Blues, Pop & Soul. Promise heeft sinds de inschrijving op 08/06/2015 in totaal 11 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Promise klinkt als: Elvis Presley, Michael Jackson, Eric clapton, James Brown, Venice. Het repertoire van Promise bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Promise krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews.

Promise hanteert een richtprijs van €550 - €850 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.