Permission to Land

Indicatie €350 - €2500

Stuur een persoonlijk bericht naar Permission to Land

Check beschikbaarheid
Permission to Land, Rock, Tributeband, Hard Rock band

Opgezet als 'The Darkness' tribute in 2011, is het repertoire van Permission to Land (vernoemd naar het eerste album van The Darkness) inmiddels uitgebreid met '80s glammetal-, hardrock- en hairmetal-covers en zo brengen ze een tribute aan alle 80’s classic Rock.

Waar deze band begon met een groep vrienden van de middelbare school, hebben ze in 7 jaar veel muzikale ervaring opgedaan (in verscheidene bands) en hebben andere ervaren muzikanten zich bij leden van het eerste uur; Jeroen Meijer (bas), Saskia Vreeken (gitaar) en Charlene Wesseling (zang) aangesloten. De band is versterkt door Randy van Dijk (gitaar, 2012), Co broertjes (drums, 2015) en Jacob Wakker (toetsen, 2017).

Deze band heeft heel Nederland gezien en op noemenswaardige locaties gespeeld, zoals in de zalen van kasteel Marquette (Barok tot Rock) en het podium gedeeld met de band Rusted die samenwerkten met Blaze Bayley (Iron Maiden 1994-1999). Ook hebben ze samen de halve regiofinale van de Clash of the Coverbands behaald in 2015. Ze streven naar een hoog muzikaal niveau en wagen zich aan liedjes die andere bands van soortgelijk genre niet aandurven.

Muziek

Permission To Land - Still ...

Permission To Land - Child ...

You Give Love A Bad Name 2013

Reviews

Permission to Land heeft nog geen reviews.

Contact

Permission to Land, Rock, Tributeband, Hard Rock band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Randy

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Permission to Land

Permission to Land is een band uit Zaanstad. Permission to Land speelt muziek in de genres Rock, Tributeband & Hard Rock. Permission to Land heeft sinds de inschrijving op 28/02/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Permission to Land klinkt als: AC/DC, Guns N Roses, The Darkness, Whitesnake, Van Halen. Het repertoire van Permission to Land bestaat uit alleen covers.

Permission to Land hanteert een richtprijs van €350 - €2500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.