Contestant - Artist of the Year 2017

Stem op deze artiest!

We use Facebook authentication to identify unique voters. We will only use your email address once to invite you for the live final.

Mark den Breeje

  (1)
  • Soloartiest   /   Rotterdam
  • #Reggae #Akoestisch #Pop
  • Klinkt als Xavier Rudd, John Butler
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €250

Stuur een persoonlijk bericht naar Mark den Breeje

Check beschikbaarheid
Mark den Breeje, Reggae, Akoestisch, Pop soloartist

Mark den Breeje vertaalt het leven in magische klanken, reizen naar verre onbekende oorden, pakkende teksten en doeltreffende melodieën. Hij maakt een muzikale reis over de hele wereld en langs diverse levensgebeurtenissen. Graag neemt hij jou mee op deze 'magical journey'!

Mark den Breeje speelt Earth Music. Muziek die eenieder raakt en inspireert. Met passie en toewijding bespeelt hij de didgeridoo, cajon, tamboerijn en gitaar en natuurlijk zang. Hij zingt recht vanuit zijn hart. Zijn ziel is zichtbaar in zijn muziek.

Muziek

Rise Up

Share The World

Go With The Flow (QOTSA Reg...

Reviews

Door op 03/10/2017

We hebben Mark geboekt voor ons bruiloftsfeest. Via gigstarter hebben we het eerste contact gelegd, waarna we telefonisch onze wensen hebben doorgesproken. Mark stond open voor onze ideeën en stelde zich flexibel op. De dag van het feest was hij op tijd aanwezig en heeft echt de sfeer met zijn muziek gebracht die we zochten. Kortom: goede afspraken, heerlijke muziek, aardige artiest en een aanwinst voor elk feestje! We raden Mark dan ook iedereen aan ;)

Contact

Mark den Breeje, Reggae, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mark

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Mark den Breeje

Mark den Breeje is een solo-artiest uit Rotterdam. Mark den Breeje maakt vooral muziek in de genres Reggae, Akoestisch & Pop. Mark den Breeje heeft sinds de inschrijving op 09/06/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Mark den Breeje klinkt als: Xavier Rudd, John Butler. Het repertoire van Mark den Breeje bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Mark den Breeje krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Mark den Breeje hanteert een richtprijs van €150 - €250 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.