Let it Happen

  • Band   /   Deventer
  • #Rock #Indie Rock #Pop
  • Klinkt als Editors U2 Kings of Leon Nick Cave

Indicatie €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Let it Happen

Check beschikbaarheid
Let it Happen, Rock, Indie Rock, Pop band

Let it Happen speelt uitsluitend eigen werk en is vergelijkbaar met bands als The Editors, Nick Cave en The Call.

De band is begin jaren 90 ontstaan nadat gitarist Lex en bassist Berry elkaar ontmoetten via een wederzijdse vriend. Beiden wilden graag een band formeren met een eigen repertoire. Niet veel later traden drummer Michel en zanger Alfred toe tot de band. Na een aantal succesvolle optredens in de beginjaren kwam de band in contact met de Amerikaanse soulzanger Arthur Conley (Sweet Soul Music) die wel wat zag in deze band. In 1996 raakte de band echter in het slop en verdween geruisloos van het podium.

In 2013 kwam de band weer bij elkaar en werd besloten om een hernieuwde start te maken.

In de huiskamer van de zanger werd eind 2014 een demo in eigen beheer opgenomen met als titel "You Can Have It!". Op de titeltrack is de samenwerking te horen met de didgeridoo speler Michiel Teijgeler (o.a. Didge 'n Skins en TripleD). De demo is te beluisteren via de diverse streamingsites, zoals Apple Music, Spotify, iTunes, Deezer, Last.fm, Google Music.
In 2015 stond de band regelmatig op het podium. In November van dat jaar stond de band samen met Colorwave naast Douwe Bob in Metropool Hengelo.

Voor de aankomende tijd staat het opnemen van een single op het programma. Hierbij wordt de samenwerking aangegaan met een bekende Engelse mixer en zal een clip worden opgenomen met fotograaf en filmer Alex de Groot.

Muziek

You Can Have It

Satellite

Pile On The Agonize

Reviews

Let it Happen heeft nog geen reviews.

Contact

Let it Happen, Rock, Indie Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Berry

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Let it Happen

Let it Happen is een band uit Deventer. Let it Happen speelt muziek in de genres Indie Rock, Pop & Rock. Let it Happen heeft sinds de inschrijving op 20/06/2016 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Let it Happen klinkt als: Editors U2 Kings of Leon Nick Cave. Het repertoire van Let it Happen bestaat uit alleen eigen werk.

Let it Happen hanteert een richtprijs van €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.