Lars Koehoorn

  (12)

Indicatie €200 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Lars Koehoorn

Check beschikbaarheid
Lars Koehoorn, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Lars Koehoorn (1997) is een jong aanstormend popartiest uit het Groningse Winschoten met een diepe karakteristieke heldere stem. Met zijn looppedal creëert hij als het ware een one-man-band waarmee hij mooie nummers schrijft en ook de meest bijzondere covers creëert.

Lars Koehoorn is onder andere bekend van Radio 538, Radio 2 en 3FM. Met 'Home' en 'Bring It on' vergaart hij nationale bekendheid.

Natuurlijk komen deze songs ook voorbij in zijn 'Loopshows', waarin hij, zelfs in zijn eentje met zijn gitaar, ieders aandacht pakt en niet meer loslaat.

Muziek

Bring It On

Home

Help Me Out

Foto's

Reviews

Door op 27/06/2017

Prettig mens, fijne stem, kan goed met publiek 'meebewegen', mooi repertoire: Bring it on!

Door op 18/06/2017

Super optreden van deze topper! Publieke belangstelling was iets te weinig maar daar kon Lars natuurlijk niks aan doen. Dit talent heeft een mooie toekomst voor zich!

Door op 10/04/2017

zeer goed

Optredens van Lars Koehoorn

Meer optredens

Contact

Lars Koehoorn, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lars

Gigstarter over Lars Koehoorn

Lars Koehoorn is een solo-artiest uit Winschoten. Lars Koehoorn maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Pop & Singer-songwriter. Lars Koehoorn heeft sinds de inschrijving op 11/01/2016 in totaal 32 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lars Koehoorn klinkt als: Ed Sheeran, John Denver, James Bay, Douwe Bob. Het repertoire van Lars Koehoorn bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lars Koehoorn krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van 12 reviews.

Lars Koehoorn hanteert een richtprijs van €200 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.