Lars Koehoorn

  (10)

Indicatie €200 - €500

Stuur een persoonlijk bericht naar Lars Koehoorn

Check beschikbaarheid
Lars Koehoorn, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Lars Koehoorn is een jong aanstormend singer-songwriter talent uit het Groningse Winschoten met een diepe karakteristieke heldere stem. Met zijn looppedal creëert hij als het ware een one-man-band waarmee hij mooie nummers schrijft en ook de meest bijzondere covers creëert.

Lars Koehoorn is onder andere bekend van Radio 538, Radio 2 en 3FM als gevolg van een van zijn singles: 'Home', over het verlangen naar je eigen veilige plek. Op dit moment bestormt hij met zijn nieuwe single 'Help Me Out' de playlists.

Natuurlijk komen deze songs ook voorbij in zijn 'Loopshows', waarin hij, zelfs in zijn eentje met zijn gitaar, ieders aandacht pakt en niet meer loslaat.

Muziek

Home

Still Waters Run Deep

Help Me Out

Foto's

Reviews

Door op 10/04/2017

zeer goed

Door op 09/08/2016

Lars is een goede zanger die zijn afspraken na komt en ook erg flexibiel is.
Zijn zang kwaliteiten zijn erg goed en bij on op de entertainment avond heeft hij zeker een belangrijk deel geleverd.

Door op 06/08/2016

Wij vonden het een erg geslaagd optreden. Helaas was er weinig opkomst, maar ondanks dat wist Lars er een geslaagde avond van te maken.

Optredens van Lars Koehoorn

Meer optredens

Contact

Lars Koehoorn, Singer-songwriter, Akoestisch, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lars

Gigstarter over Lars Koehoorn

Lars Koehoorn is een solo-artiest uit Winschoten. Lars Koehoorn maakt vooral muziek in de genres Akoestisch, Pop & Singer-songwriter. Lars Koehoorn heeft sinds de inschrijving op 11/01/2016 in totaal 28 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Lars Koehoorn wordt beïnvloed door bekende namen als Ed Sheeran, John Denver, James Bay, Douwe Bob. Deze invloeden zijn terug te horen in de live optredens en muziek. Het repertoire van Lars Koehoorn bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Lars Koehoorn krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 10 reviews.

Lars Koehoorn hanteert een richtprijs van €200 - €500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.