Kiki Mettler

  (22)

Indicatie €175 - €399

Stuur een persoonlijk bericht naar Kiki Mettler

Check beschikbaarheid
Kiki Mettler, Akoestisch, Singer-songwriter, Easy Listening soloartist

POPRONDE 2017, PopEi TOP TALENT, Winnares Singer Songwriter Challenge!'

Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien.

Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café), W2 en Club Dauphine. Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge 2015 en uitgeroepen tot Top Talent van PopEi 2016/2017. Eind 2016 bracht ze haar eerste single uit, die werd geschreven door Rob Crosby (songwriter van o.a. The Common Linnets en Lady Antebellum).

Op 26 mei 2017 presenteerde Kiki haar debuut EP ‘Feathers’ in een overvolle zaal van PopEi in Eindhoven. Net zoals op de EP, was ze tijdens die release voor het eerst te horen mét band. Op dit moment tourt ze solo en met band door Nederland en België. Vanaf september zal Kiki mee touren met de Popronde!

Muziek

Feathers or Wings

Hope

Fly

Foto's

Reviews

Door op 17/07/2017

Dankjewel voor je optreden @ Music Around The Fireplace. Mooie songs en een prachtige stem!

Door op 02/07/2017

Kiki heeft met haar band op KuylKamp Festival een prachtige opening verzorgd en dat werd door onze gasten zeer gewaardeerd.
Een aanrader voor andere festivals.

Door op 27/06/2017

Dank je wel Kiki voor je optreden. Was tof om weer te mogen liuisteren naar je mooie stem en liedjes. Tof!! Gaan we zeker nog eens een keertje afspreken/boeken.

Optredens van Kiki Mettler

Meer optredens

Contact

Kiki Mettler, Akoestisch, Singer-songwriter, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kiki

Gigstarter over Kiki Mettler

Kiki Mettler is een solo-artiest uit Sint-Oedenrode. Kiki Mettler maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Akoestisch & Easy Listening. Kiki Mettler heeft sinds de inschrijving op 26/08/2015 in totaal 65 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kiki Mettler klinkt als: Singer Songwriter, PopEi Top Talent, Winnares Singer Songwriter Challenge. Het repertoire van Kiki Mettler bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Kiki Mettler krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 22 reviews.

Kiki Mettler hanteert een richtprijs van €175 - €399 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.