Contestant - Artist of the Year 2017

Stem op deze artiest!

We use Facebook authentication to identify unique voters. We will only use your email address once to invite you for the live final.

Kiki Mettler

  (31)

Indicatie €200 - €498

Stuur een persoonlijk bericht naar Kiki Mettler

Check beschikbaarheid
Kiki Mettler, Akoestisch, Singer-songwriter, Easy Listening soloartist

POPRONDE 2017, PopEi TOP TALENT, Winnares Singer Songwriter Challenge!'

Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien.

Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café), W2 en Club Dauphine. Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge 2015 en uitgeroepen tot Top Talent van PopEi 2016/2017. Eind 2016 bracht ze haar eerste single uit, die werd geschreven door Rob Crosby (songwriter van o.a. The Common Linnets en Lady Antebellum).

Op 26 mei 2017 presenteerde Kiki haar debuut EP ‘Feathers’ in een overvolle zaal van PopEi in Eindhoven. Net zoals op de EP, was ze tijdens die release voor het eerst te horen mét band. Op dit moment tourt ze solo en met band door Nederland en België. Vanaf september zal Kiki mee touren met de Popronde!

Muziek

Feathers or Wings

Hope

Fly

Foto's

Reviews

Door op 15/10/2017

Was heerlijk om naar te luisteren, voor herhaling vatbaar. Mooi fragiel stemgeluid en fijne liedjes.

Door op 28/09/2017

Ik denk dat iedere programmeur weet hoe het voelt als op het laatste moment een artiest zich afmeldt en je een week voor aanvang van het evenement (in dit geval de Nijmeegse Kunstnacht) je line-up nog moet zien rond te krijgen. Als je dan een singer-songwriter als Kiki Mettler ontmoet die dan bereid is direct in te springen en zelfs met een stevige verkoudheid op de avond zelf een gedenkwaardig optreden neerzet dan mag je concluderen dat je te maken hebt met een professional die er volledig voor gaat. Contact vooraf loopt vlekkeloos, soundcheck in een mum van tijd gedaan, optreden met eigen werk van hoog niveau en een goed contact met het publiek. Alle ingredienten voor succes aanwezig voor dit aanstormende talent. Vooral koesteren en veel laten optreden.

Door op 26/09/2017

Zeer tevreden over haar optreden tijdens onze huwelijksreceptie, goed gespeeld, zuivere stem en mooie eigen liedjes. Alle gasten waren ook zeer enthousiast, echt een aanrader!

Optredens van Kiki Mettler

Meer optredens

Contact

Kiki Mettler, Akoestisch, Singer-songwriter, Easy Listening soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kiki

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Kiki Mettler

Kiki Mettler is een solo-artiest uit Sint-Oedenrode. Kiki Mettler maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Akoestisch & Easy Listening. Kiki Mettler heeft sinds de inschrijving op 26/08/2015 in totaal 91 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kiki Mettler klinkt als: Singer Songwriter, PopEi Top Talent, Winnares Singer Songwriter Challenge. Het repertoire van Kiki Mettler bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Kiki Mettler krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 31 reviews.

Kiki Mettler hanteert een richtprijs van €200 - €498 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.