Kiki Mettler

  (19)

Indicatie €175

Stuur een persoonlijk bericht naar Kiki Mettler

Check beschikbaarheid
Kiki Mettler, Easy Listening, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

POPRONDE 2017, PopEi TOP TALENT, Winnares Singer Songwriter Challenge!'

Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien.

Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café), W2 en Club Dauphine. Ze is de winnares van de Singer Songwriter Challenge 2015 en uitgeroepen tot Top Talent van PopEi 2016/2017. Eind 2016 bracht ze haar eerste single uit, die werd geschreven door Rob Crosby (songwriter van o.a. The Common Linnets en Lady Antebellum).

Op 26 mei 2017 presenteerde Kiki haar debuut EP ‘Feathers’ in een overvolle zaal van PopEi in Eindhoven. Net zoals op de EP, was ze tijdens die release voor het eerst te horen mét band. Op dit moment tourt ze solo en met band door Nederland en België. Vanaf september zal Kiki mee touren met de Popronde!

Muziek

Feathers or Wings

Hope

Fly

Foto's

Reviews

Door op 13/06/2017

Kiki heeft een waanzinnig mooi en ingetogen optreden verzorgd op SPIJS festival venlo. De reacties van de mensen waren lovend ! Een echte aanrader om heerlijk Bij weg te dromen. Mooie afwisseling tussen prachtige eigen nummers en leuke covers van o.a mumford and suns.

Een achte aanrader en volgend jaar boek ik Kikki, maar dan ondersteund met band !

Door op 13/06/2017

een heel lieve iemand. haar muziek was heel mooi. wij zijn heel tevreden.

Door op 21/04/2017

Gisterenavond organiseerden we de Listening Room waarbij Kiki Mettler veel eigen nummers ten gehore bracht. We hebben ontzettend genoten van haar optredens. Het contact met haar verliep erg soepel. Bedankt voor de top avond!

Optredens van Kiki Mettler

Meer optredens

Contact

Kiki Mettler, Easy Listening, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kiki

Gigstarter over Kiki Mettler

Kiki Mettler is een solo-artiest uit Sint-Oedenrode. Kiki Mettler maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Akoestisch & Easy Listening. Kiki Mettler heeft sinds de inschrijving op 26/08/2015 in totaal 50 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kiki Mettler klinkt als: Singer Songwriter, PopEi Top Talent, Winnares Singer Songwriter Challenge. Het repertoire van Kiki Mettler bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Kiki Mettler krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 19 reviews.

Kiki Mettler hanteert een richtprijs van €175 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.