Kiki Mettler

  (17)

Indicatie €150

Stuur een persoonlijk bericht naar Kiki Mettler

Check beschikbaarheid
Kiki Mettler, Easy Listening, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

'I CAN'T LOVE ENOUGH' SINGLE OUT NOW!

''PopEi TOP TALENT 2016/2017''
''Winnares Singer Songwriter Challenge 2015''

Singer Songwriter Kiki Mettler heeft niet meer nodig dan een microfoon, een barkruk en een akoestische gitaar om je mee te nemen in haar muziek. Met haar autobiografische liedjes is ze niet bang haar kwetsbare kant te laten zien.

Het afgelopen jaar kwam het leven van Kiki in een muzikale stroomversnelling. Het vele optreden bleef niet onopgemerkt. Zo speelde ze al op Festival Mundial, radio Veronica (Countdown Café) en Club Dauphine (Amsterdam). Ook is ze hard aan het werken aan haar debuut EP die binnenkort uitkomt.

Muziek

SNOW

Right Side demo

Ain't Got More Days demo

Reviews

Door op 21/04/2017

Gisterenavond organiseerden we de Listening Room waarbij Kiki Mettler veel eigen nummers ten gehore bracht. We hebben ontzettend genoten van haar optredens. Het contact met haar verliep erg soepel. Bedankt voor de top avond!

Door op 19/04/2017

Kiki is een topartiest! Wat een stem en wat een prachtige integere performance.

Door op 02/04/2017

Prachtig optreden. Zeer goed bereikbaar, netjes optijd op locatie en een fijne persoonlijkheid. Kortom: top!

Optredens van Kiki Mettler

Meer optredens

Contact

Kiki Mettler, Easy Listening, Singer-songwriter, Akoestisch soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Kiki

Gigstarter over Kiki Mettler

Kiki Mettler is een solo-artiest uit Sint-Oedenrode. Kiki Mettler maakt vooral muziek in de genres Singer-songwriter, Akoestisch & Easy Listening. Kiki Mettler heeft sinds de inschrijving op 26/08/2015 in totaal 41 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Kiki Mettler wordt beïnvloed door bekende namen als Singer Songwriter. Deze invloeden zijn terug te horen in de live optredens en muziek. Het repertoire van Kiki Mettler bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Kiki Mettler krijgt 4.6 uit 5 sterren op basis van 17 reviews.

Kiki Mettler hanteert een richtprijs van €150 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.