Joint Adventure

  (6)
  • Band   /   Ruurlo
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Tina Turner, Queen, AC/DC, Normaal, Bon Jovi, CCR, Johnny Cash
  • 16 geverifieerde boekingen

Indicatie €500 - €750

Stuur een persoonlijk bericht naar Joint Adventure

Check beschikbaarheid
Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Joint Adventure is een coverband die je niet kunt missen: met een energieke frontlady en een stevige backline maakt Joint Adventure van iedere gelegenheid een feest! Deze vier muzikanten delen de passie voor muziek en spelen net zo graag op een festival als op een bruiloft. Café, tent, zaal of openlucht, het maakt niet uit. Rockende gitaren, meezingers, feestmuziek, mooie ballads, gespeeld op geheel eigen en soms verrassende wijze, dat typeert de stijl van Joint Adventure. Een hechte vriendengroep met maar één doel voor ogen: having a good time!

De band heeft een breed repertoire dat publiek van alle leeftijdscategorieën aanspreekt: classic rock, rock, pop, country en zelfs een paar lekker blues nummers. Iedereen komt aan z’n trekken bij een optreden van Joint Adventure. Volop dansbare nummers, of nummers om ouderwets mee te zingen, of ballads om elkaar eens lekker vast te pakken en te schuifelen, alles is mogelijk.

De band bestaat uit vier enthousiaste muzikanten. De mannen op bas, drum en gitaar en een zangeres die naast de leadzang ook nog eens akoestisch en elektrische gitaar voor haar rekening neemt. En als je nog nooit een zangeres helemaal los hebt horen gaan op de lekkerste rocknummers van bijvoorbeeld Queen of AC/DC, dan is dit je kans. Er is geen genre die onze dame niet aan kan.

Dus zoek je een allround coverband die een avond volspeelt met herkenbare muziek, met soms verrassend gekozen nummers, maar altijd zorgt voor een mooi feest, dan is Joint Adventure de band die jouw evenement tot een succes maakt.

Muziek

Love for sale

Folsom prison

Highway to hell

Reviews

Door op 12/03/2018

Joint Adventure heeft op ons feest geweldig goed gespeeld.
Deze rockband met muziek voornamelijk uit de jaren 70 had de gang er al vroeg in en naar mate de avond vorderde werd het alleen maar gezelliger.
Meteen al met de reservering was het gevoel goed en dit is ook uitgekomen. Wij wilde een feest waar gezellig gepraat, gedronken en gedanst kon worden en dat is gelukt.

Door op 02/02/2018

Op zaterdag 27 januari heeft de band Joint Adventure de muzikale bijdrage geleverd aan ons personeelsfeest. De contacten voortijds en nadien waren duidelijk (voornamelijk middels What’s APP). De gemaakte afspraken zijn over en weer nagekomen. Dankzij de band Joint Adventure mogen wij, spreken van een geslaagd personeelsfeest.

Pluspunten.

- Duidelijke communicatie (op tijd komen, telefonisch contact).
- Interactie met het publiek (op verzoek werden er nummers ingezet).
- Afgestemde setlist (onze gasten waren zeer te spreken over de diversiteit aan nummers.)
- Aandacht voor de kinderen (de band had ballonnen, kazoos en fluitjes meegenomen voor de kinderen).
- Korte pauzes (15 min).
- Uitstekend geluid en prettig volume (dit was vooraf afgesproken en werd tussentijds op ons verzoek aangepast).
- Top muzikanten die enthousiasme uitstralen en duidelijk op elkaar zijn ingespeeld.

Personeelsvereniging Xenergy Hoogeveen.

Door op 03/12/2017

Echt een top-band! Contact uitstekend. (prima bereikbaar via telefoon, mail, sms)
Heldere afspraken. Professionele geluidsinstallatie, met prima geluid.
Optreden zelf was uit de kunst. Allen topmuzikanten, en een geweldige zangeres met dito stem! (die ook nog eens gitaar speelt) Veel interactie met publiek, en allemaal een gezonde dosis humor. Kortom; de band heeft mij en mijn gasten een onvergetelijke verjaardag bezorgd!
Aanrader dus!

Contact

Joint Adventure, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Marino

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Joint Adventure

Joint Adventure is een band uit Ruurlo. Joint Adventure speelt muziek in de genres Rock, Pop & Coverband. Joint Adventure heeft sinds de inschrijving op 11/09/2017 in totaal 16 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Joint Adventure klinkt als: Tina Turner, Queen, AC/DC, Normaal, Bon Jovi, CCR, Johnny Cash. Het repertoire van Joint Adventure bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Joint Adventure krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews.

Joint Adventure hanteert een richtprijs van €500 - €750 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.