Drukwerk (Harry Slinger)

  (9)
  • Band   /   Amsterdam
  • #Nederpop #Rock #Levenslied
  • Klinkt als Levenspop, Jaren '80, Bob Dylan, Leonard Cohen, Rolling Stones
  • 14 geverifieerde boekingen

Indicatie €1200 - €3800

Stuur een persoonlijk bericht naar Drukwerk (Harry Slinger)

Check beschikbaarheid
Drukwerk (Harry Slinger), Nederpop, Rock, Levenslied band

Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen we de liefde op onze eigen manier zoals in de hit 'Je loog tegen mij' (ruim 147.500 exemplaren) en de liefde voor Mokum in 'Hee Amsterdam'.

Vijfendertig jaar na 'Je loog tegen mij' hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Sinds 2012 zijn wij weer op toer door Nederland met DRUKWERK.

Bezetting:
Harry Slinger zang
Bram Slinger toetsen en zang
Bas Kors gitaar
Erik Bes bas
George Menkveld slagwerk

Muziek

Zilver

Wat Dom

Je loog tegen mij

Foto's

Reviews

Door op 16/06/2017

Op 4 juni (1e Pinksterdag) trad Harry Slingers´ DRUKWERK op, op Zomergeblaos in Hilvarenbeek. Wat was dat leuk!! Veel complimenten ontvangen over het optreden, dat was nog eens echt, voor vele, jeugdsentiment! Daarbij is de samenwerking via Gigstarter prima verlopen, een aanrader...!!

Joep Roberts
Zomergeblaos
Hilvarenbeek

Door op 27/05/2017

Harry was geweldig!

Door op 07/03/2017

Heel goed, vlotte communicatie. Geen rare eisen of iets dergelijks, al met al een zeer plezierig gevoel aan overgehouden!

Contact

Drukwerk (Harry Slinger), Nederpop, Rock, Levenslied band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Harry

Gigstarter over Drukwerk (Harry Slinger)

Drukwerk (Harry Slinger) is een band uit Amsterdam. Drukwerk (Harry Slinger) speelt muziek in de genres Nederpop, Rock & Levenslied. Drukwerk (Harry Slinger) heeft sinds de inschrijving op 18/05/2016 in totaal 14 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Drukwerk (Harry Slinger) klinkt als: Levenspop, Jaren '80, Bob Dylan, Leonard Cohen, Rolling Stones. Het repertoire van Drukwerk (Harry Slinger) bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Drukwerk (Harry Slinger) krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 9 reviews.

Drukwerk (Harry Slinger) hanteert een richtprijs van €1200 - €3800 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.