Harpiste Lucia Wisse

  (21)
  • Soloartiest   /   Den Haag
  • #Klassiek #Pop
  • Klinkt als Licht klassieke harp muziek
  • 43 geverifieerde boekingen

Indicatie €225 - €649

Stuur een persoonlijk bericht naar Harpiste Lucia Wisse

Check beschikbaarheid
Harpiste Lucia Wisse, Klassiek, Pop soloartist

Lucia Wisse begon op 6 jarige leeftijd met harpspelen bij Margot Flipse-Broeders. Na diens overlijden erfde Lucia haar harp (Wurlitzer) omdat zij op dat moment haar meest belovende leerlinge was. Lucia volgde lessen bij Helga Terlouw-van Renesse, Edward Witsenburg en in Brussel bij Susanna Mildonian.
Zij studeerde op het conservatorium in Utrecht bij Emily Boedijn. Zij volgde masterclasses bij grote namen en won prijzen op diversen concoursen. Als soliste trad zij met verschillende orkesten op in binnen- en buitenland.
Lucia soleerde op 17 jarige leeftijd o.a in het fluit/harp concert van W.A Mozart met het Residentie Jeugd orkest in Tjechië ,enkele malen als jong talent met het Morceau de concert van C. Saint-Saëns en Konzert für Harfe van G.F.Händel.
Lucia heeft als doel gesteld de harp te introduceren bij het grote publiek. In 2012 werd haar een CD productie aangeboden die zij zelf mocht invullen. Het werd een "easy listening" CD met korte makkelijk te beluisteren composities. De CD heeft hele goede recensies gekregen en wordt wereldwijd verkocht. Hij is al vaak gedraaid op de Nederlandse en buitenlandse klassieke radio. Ook was Lucia uitgenodigd op de regionale televisie en radiozenders om live te komen spelen.
In december 2014 tekende Lucia een exclusief platen contract bij Centaur Records (Naxos) in de USA. Zij mag 2 solo CDs en een CD met haar violiste maken. De eerste CD (7 sonatines van Naderman) is inmiddels uit en wordt wereldwijd uitgegeven.
In 2015 werd Lucia gevraagd door het Oranje comité om te spelen voor de koning.
Onlangs speelde zij in België op de kerkelijke uitvaart ceremonie van voormalig minister Paul van Gremsbergen Ook werd zij uitgenodigd te spelen tijdens de bijeenkomst van de burgemeesters en secretarissen van Zuid-Holland.
https://www.youtube.com/watch?v=vfWMGOZqEVM
www.harpisteluciawisse.nl

Muziek

My valentine - Lucia (harp)...

Sonatine nr 2. - Naderman

Canon in D - Pachelbel

Foto's

Reviews

Door op 13/04/2019

Lucia en Edith waren in 1 woord geweldig! Los van de muziek heeft Lucia ook erg haar best gedaan om haar repertoire te vergroten doordat wij soms onmogelijke muziekstukken aan haar vroegen. Het was een mooie avond!

Door op 26/03/2019

We hebben Lucia Wisse geboekt om de muziek te verzorgen tijdens de première van de documentaire "Als ik dit vooraf had geweten...". De muziek van Lucia zorgde er voor dat de juiste sfeer werd gecreëerd voor de film werd gestart. De gasten van de première waren zeer enthousiast over de aanwezigheid van Lucia Wisse en haar prachtige muziek.

Door op 10/01/2019

Het contact verliep open en makkelijk. Afspraken werden nagekomen overeenkomstig de verwachtingen. Het optreden samen met violiste Edith Mathot was van hoge kwaliteit.

Optredens van Harpiste Lucia Wisse

Contact

Harpiste Lucia Wisse, Klassiek, Pop soloartist

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Lucia

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Harpiste Lucia Wisse

Harpiste Lucia Wisse is een solo-artiest uit Den Haag. Harpiste Lucia Wisse maakt vooral muziek in de genres Klassiek & Pop. Harpiste Lucia Wisse heeft sinds de inschrijving op 07/01/2016 in totaal 43 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Harpiste Lucia Wisse klinkt als: Licht klassieke harp muziek. Het repertoire van Harpiste Lucia Wisse bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Harpiste Lucia Wisse krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 21 reviews.

Harpiste Lucia Wisse hanteert een richtprijs van €225 - €649 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.