Dunne Boef

  (1)
  • DJ   /   Eindhoven
  • #Afro #Soul #Funk
  • Klinkt als James Brown
  • 1 geverifieerde boeking

Indicatie €150 - €700

Stuur een persoonlijk bericht naar Dunne Boef

Check beschikbaarheid
Dunne Boef, Afro, Soul, Funk dj

Vinyl DJ met een voorliefde voor soul, funk, jazz. Of het nu gaat om een dansvloer of een ontspannen lounge feest, met Dunne Boef is je muziek geregeld.

Van podia als Doornroosje & de Effenaar tot festivals als Paaspop & Mandala naar eigen vaste avonden in diverse clubs. Geen enkele dansvloer blijft onbewogen wanneer Dunne Boef de naald in de groef legt.

Muziek

Dunne Boef - Funk & Soul 45...

Blue Soul Vol. 1 - 45 Live Mix

Reviews

Door op 24/04/2017

Het contact met Dunne Boef verliep goed. Hij was keurig op tijd en de soundcheck was zo gepiept. Tijdens de Ruigmarkt op Ruigoord was Dunne Boef de perfecte toevoeging met heerlijke soul, funk en jazz beats op zijn Vinyl platen. Zeker een aanrader!

Contact

Dunne Boef, Afro, Soul, Funk dj

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Bart

Gigstarter over Dunne Boef

Dunne Boef is een DJ uit Eindhoven. Dunne Boef draait muziek in de stijlen Afro, Soul & Funk. Dunne Boef heeft sinds de inschrijving op 15/01/2017 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dunne Boef wordt beïnvloed door bekende namen als James Brown. Deze invloeden zijn terug te horen in de live optredens en muziek. Het repertoire van Dunne Boef bestaat uit alleen eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: Dunne Boef krijgt 5.0 uit 5 sterren op basis van één review.

Dunne Boef hanteert een richtprijs van €150 - €700 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.