Double-XL

  (3)
  • Band   /   breda
  • #Coverband #Rock #Nederpop
  • Klinkt als kensington, blof, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc.
  • 15 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1400

Stuur een persoonlijk bericht naar Double-XL

Check beschikbaarheid
Double-XL, Coverband, Rock, Nederpop band

De swingende motor van de band, bandlid van (bijna) het eerste uur, is onze drummer Marco Dekkers, terwijl Edwin Wenzel zorgt voor de groove van de bas én backing vocals. Martin speelt de meest catchy riffs op de gitaar en verzorgt één van de backing vocals en is een van de oprichters van Double XL. Onze toetsenvirtuoos Jord Schenijdenberg tovert de mooiste piano, Hammond én overige klanken uit zijn keyboards, terwijl dit alles ondersteund wordt door de één van de beste blazersecties van Brabant, bestaande uit Stef Goossens op trombone (ook Stef is een Double XL’er van het eerste uur). Tevens is Stef verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van de band, Deny Martens op trompet en Paul Taks op saxofoon. De vocale wonderen zijn Harrie de Beer en Miranda Hagen, die gegarandeerd de kersen van de taart af zingen!
De band wordt technisch ondersteund door geluidstechnicus Erik-Jan Kimenaj en Leon van der Moere. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het opruimen van de kersen, die van de taart af zijn gezongen.
Kortom, een gezellige groep die zelf ook van een goed feestje houden!

Muziek

dansen medley

She's a Lady

kies mij

Reviews

Door op 13/02/2018

hallo,ik ken de band al 15 jaar ze hebben veel gespeeld bij mij ,maar zoals de formatie nu is ,is het wel op zijn best.
ze hebben prima gespeeld met de bradderie 2017.
deze band is een genot om naar te kijken en te luisteren,ga zo door mensen jullie zijn goed bezig groetjes van het wapen.

Door op 21/01/2018

Een topfeest van gemaakt (weer!) 5 Jaar geleden op een bruiloft en nu wederom op een promotie. Een goede band die zowel de muziek goed geregeld heeft, als alles eromheen en het maken van een goede feest/dans sfeer.

Goed relaxed contact en vertrouwen. Ik kan DoubleXL zeker aanraden.

Frans

Door op 07/09/2017

Voor Double XL is er maar een woord op zijn plaats: GEWELDIG!!!!! Uitstekend contact. De playlist is zeer uitgebreid (en je kunt vooraf kiezen). Double XL heeft ons feest (een geheim gehouden bruiloft) super gemaakt. Dank jullie wel!!!!

Contact

Double-XL, Coverband, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - harrie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Double-XL

Double-XL is een band uit breda. Double-XL speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Nederpop. Double-XL heeft sinds de inschrijving op 28/12/2016 in totaal 15 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Double-XL klinkt als: kensington, blof, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc. . Het repertoire van Double-XL bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Double-XL krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 3 reviews.

Double-XL hanteert een richtprijs van €800 - €1400 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.