Double-XL

  (22)
  • Band   /   breda
  • #Coverband #Rock #Nederpop
  • Klinkt als kensington, blof, guus meeuwis, hazes, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc.
  • 29 geverifieerde boekingen

Indicatie €800 - €1500

Stuur een persoonlijk bericht naar Double-XL

Check beschikbaarheid
Double-XL, Coverband, Rock, Nederpop band

Double XL de coverband met het meest brede repertoire, voor iedereen wat van pop, soul, reggae, nederpop, smartlappen, top 40 tot rock, altijd een feest.
De swingende motor van de band, bandlid van (bijna) het eerste uur, is onze drummer Marco Dekkers, terwijl Edwin Wenzel zorgt voor de groove van de bas én backing vocals. Stephan speelt de meest catchy riffs op de gitaar en verzorgt één van de backing vocals en is een van de oprichters van Double XL. Onze toetsenvirtuoos Jord Schenijdenberg tovert de mooiste piano, Hammond én overige klanken uit zijn keyboards, terwijl dit alles ondersteund wordt door de één van de beste blazersecties van Brabant, bestaande uit Stef Goossens op trombone (ook Stef is een Double XL’er van het eerste uur). Tevens is Stef verantwoordelijk voor het technisch reilen en zeilen van de band, Deny Martens op trompet en Paul Taks op saxofoon. De vocale wonderen zijn Harrie de Beer en Miranda Hagen, die gegarandeerd de kersen van de taart af zingen!
De band wordt technisch ondersteund door geluidstechnicus Tony en Leon van der Moere. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor het opruimen van de kersen, die van de taart af zijn gezongen.
Kortom, een gezellige groep die zelf ook van een goed feestje houden!

Muziek

kies mij

dansen medley

rock medley

Reviews

Door op 22/06/2019

Double-XL heeft er mede voor gezorgd dat ons feest een succes was. Alle gasten waren zeer te spreken over uitstraling, repertoire en volume. Het optreden was perfect afgestemd op het feest, en dat is precies wat je zoekt!

Door op 27/05/2019

Perfect geregeld optreden van DoubleXL op onze bruiloft. Brachten de zaal binnen no-time in de juiste sfeer. Goede muzikanten: goede vocalisten, strakke drummer en een strakke blazerssectie maken deze coverband tot een zekerheid op succes bij ieder feest. Het was prima afspraken maken met deze band. Zou ze zo weer boeken!

Door op 28/04/2019

Goede en enthousiaste communicate zowel voor, tijdens en na het optreden. Het is een hele professionele band met vele kwaliteiten. Heel erg allround wat heel fijn is met verschillende generaties. We hebben zeker genoten van het optreden het is voor herhaling vatbaar. Super gezellig!!!

Contact

Double-XL, Coverband, Rock, Nederpop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - harrie

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Double-XL

Double-XL is een band uit breda. Double-XL speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Nederpop. Double-XL heeft sinds de inschrijving op 28/12/2016 in totaal 29 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Double-XL klinkt als: kensington, blof, guus meeuwis, hazes, anouk, justin timberlake, adele, bruno mars, alain clark, lenny kravitz, de dijk, guus meeuwis, etc. etc. . Het repertoire van Double-XL bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: Double-XL krijgt 4.8 uit 5 sterren op basis van 22 reviews.

Double-XL hanteert een richtprijs van €800 - €1500 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.