Contestant - Artist of the Year 2017

Stem op deze artiest!

We use Facebook authentication to identify unique voters. We will only use your email address once to invite you for the live final.

Dean and the Moonboys

  • Band   /   Harderwijk
  • #Rock 'n Roll
  • Klinkt als Elvis Presley, Chuck Berry, Buddy Holly, Little Richard

Indicatie €500 - €550

Stuur een persoonlijk bericht naar Dean and the Moonboys

Check beschikbaarheid
Dean and the Moonboys, Rock 'n Roll band

Als er één band is die Rock 'n' Roll nieuw leven inblaast is het Dean and the Moonboys. Een gemiddelde leeftijd van 18 jaar houdt hen niet tegen de energie en gedrevenheid te brengen als in de jaren '50. Driestemmig rocken ze liedjes van Elvis, Chuck Berry en andere legendes. De frontlinie bestaat uit drie totaal verschillende karakters die elkaar afwisselen tussen lead en koortjes terwijl ze elkaars gitaarsolo overpakken. Dit is showmanship op zijn top, te gek voor jong en oud. Ze worden versterkt door een ongelooflijke bassist en drummer Eva. Jazeker, deze jonge vrouwelijke drummer zorgt ervoor dat Dean and the Moonboys nog net ietsjes harder werken.

Muziek

Compilatie

What'd I Say - Ray Charles

Blue Suede Shoes

Reviews

Dean and the Moonboys heeft nog geen reviews.

Contact

Dean and the Moonboys, Rock 'n Roll band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mathies

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over Dean and the Moonboys

Dean and the Moonboys is een band uit Harderwijk. Dean and the Moonboys speelt muziek in de genres Rock 'n Roll. Dean and the Moonboys heeft sinds de inschrijving op 04/07/2017 in totaal 0 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van Dean and the Moonboys klinkt als: Elvis Presley, Chuck Berry, Buddy Holly, Little Richard. Het repertoire van Dean and the Moonboys bestaat uit covers en eigen werk.

Dean and the Moonboys hanteert een richtprijs van €500 - €550 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.