COZIN

  (1)

Indicatie €350 - €970

Stuur een persoonlijk bericht naar COZIN

Check beschikbaarheid
COZIN, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch band

De meisjes van COZIN maken dreampop, gekenmerkt door hun meerstemmige zang en een melancholische sfeer. Het gaat hen voor de wind. De single “They Don’t Die” van hun debuutalbum BURST (met Koen Gisen) werd verschillende weken gedraaid op Radio 1. De band werd hierdoor opgemerkt in de VS door Steve Greenwell, producer van Joss Stone. Hij deed hen een voorstel tot samenwerking: "Would You Care" kwam uit in oktober 2018, en in januari volgt meer nieuw materiaal!

COZIN was reeds te zien op verschillende podia, gaande van festivals en concertzalen tot intieme huiskamers (Vooruit, Laurentplein Gentse Feesten, Jonge Wolven, Leffingeleuren, De Vieze Gasten, Het Depot, De Paulusfeesten, Dranouter en vele anderen).

De songs zijn geschreven door Dorien Staljanssens, die zichzelf begeleidt op keys of gitaar. Aan haar zijde staan Muriel Boulanger op contrabas, en violiste Anne Van Steenwinkel. Live spelen ze regelmatig samen met drummer Jonathan Callens.

Muziek

They Don't Die

Would You Care

Pablo Neruda

Foto's

Reviews

Door op 04/02/2019

Het contact met de artiest verliep heel vlot. Alle gemaakte afspraken werden vlot nagekomen. Wij kozen voor onze nieuwjaarsreceptie een solo piano-act met Dorien. Een echte aanrader! Niet twijfelen, gewoon doen! Het optreden kunnen we in 1 woord samenvatten: ZALIG!

Contact

COZIN, Pop, Singer-songwriter, Akoestisch band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Dorien

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over COZIN

COZIN is een band uit Gent. COZIN speelt muziek in de genres Pop, Singer-songwriter & Akoestisch. COZIN heeft sinds de inschrijving op 30/08/2018 in totaal 1 geverifieerde boeking via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van COZIN klinkt als: First Aid Kit, Agnes Obel, The Staves. Het repertoire van COZIN bestaat uit covers en eigen werk.

De optredens worden goed ontvangen: COZIN krijgt 4.5 uit 5 sterren op basis van één review.

COZIN hanteert een richtprijs van €350 - €970 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.