7 Below

  (8)
  • Band   /   Schijndel
  • #Coverband #Rock #Pop
  • Klinkt als Joe Cocker, Stevie Wonder, INXS, Deep Purple, CCR, Beatles, ZZ Top, James Brown, Golden Earring, Prince, Gino Vannelli, James Brown, Robert Palmer, Billy Idol etc
  • 18 geverifieerde boekingen

Indicatie €400 - €900

Stuur een persoonlijk bericht naar 7 Below

Check beschikbaarheid
7 Below, Coverband, Rock, Pop band

Het repertoire van 7 Below richt zich vooral op de 70’s en 80’s.
We proberen een mooie mix van classic rock, soul en funk neer te zetten.
Onze sets laten je ook verassen door wat minder gangbare maar niet minder bekende covers.

Muziek

Kiss - 7 Below

Love me two times - 7 Below

Superstition - 7 Below

Reviews

Door op 10/02/2019

Het was een geweldig feestje geworden dankzij 7 Below 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Door op 11/11/2018

Het was écht een super optreden! Ondanks het feit dat de band pas op het laatste moment door mij geboekt is, hebben ze er alles aan gedaan om mijn feest te laten slagen. En dat is zéker gelukt! De band speelt vol met passie, maar ook strak en professioneel, met een genre dat toch nét even anders is dan de doorsnee cover band. Dus wél de bekende nummers (rock, soul, funk), maar nou net niet die afgezaagde nummers die je overal op feesten hoort. En omdat ik nou eenmaal veel muziekliefhebbers binnen mijn vriendenclub en familie heb, viel dat in goede aarde, wat weer enorm bijdroeg aan de feestvreugde (en de voetjes kwamen ook prima los)! Dankzij de band heb ik een top avond gehad, dus compliment (ook van de aanwezigen, van wie ik ook een boel lof over de band via de app heb gekregen)!!

De afspraken met de band verliepen vlot en zij reageerden goed en snel (wat wel blijkt uit het feit dat ze binnen een dag alles voor elkaar hadden). Ze hebben professioneel geluid (+ geluidsman) en licht en zijn vooral ook simpelweg aardig en denken mee. Ik hoefde verder niets te doen, dus dat was prima!

Al met al een hele goede band, professioneel en zeker goed om op je feest erbij te hebben! Ik boek ze in ieder geval volgend jaar weer!

Door op 04/11/2018

Contactpersoon Mark was goed bereikbaar voor vragen en afspraken maken. Aan alle afspraken is ruimschoots voldaan. Gasten (jong en oud!) waren zeer verrast en enthousiast over het kwalitatief prima optreden! Goeie muziek en leuke uitstraling!

Contact

7 Below, Coverband, Rock, Pop band

Stuur mij een bericht als je geïnteresseerd bent - Mark

Waarom via Gigstarter boeken?

Beste prijs

Gigstarter rekent geen commissie. Artiesten steunen ons met een vrijwillig lidmaatschap.

Alles is mogelijk

Alles kan besproken worden, van geluidsapparatuur tot betaalmethode.

Help de artiest

Jouw boeking verhoogt de artiest-ranking en jouw review helpt toekomstige boekers.


Gigstarter over 7 Below

7 Below is een band uit Schijndel. 7 Below speelt muziek in de genres Coverband, Rock & Pop. 7 Below heeft sinds de inschrijving op 05/02/2017 in totaal 18 geverifieerde boekingen via Gigstarter binnengehaald.

De muziek van 7 Below klinkt als: Joe Cocker, Stevie Wonder, INXS, Deep Purple, CCR, Beatles, ZZ Top, James Brown, Golden Earring, Prince, Gino Vannelli, James Brown, Robert Palmer, Billy Idol etc. Het repertoire van 7 Below bestaat uit alleen covers.

De optredens worden goed ontvangen: 7 Below krijgt 4.9 uit 5 sterren op basis van 8 reviews.

7 Below hanteert een richtprijs van €400 - €900 voor live optredens. Houd er rekening mee dat geluidsapparatuur, reisafstand en speelduur van invloed zullen zijn op de uiteindelijke gage maar schroom niet om het gesprek aan te gaan.